To believe with certainty, we must begin with doubting.

Psyche Logica is opgericht door Leontien Hubrecht (1969). Zij is arbeids- en organisatiepsycholoog, lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), gecertificeerd coach en heeft de opleiding Gezins- en Kindercoaching afgerond. Leontien is getrouwd, woont in Heemstede en heeft drie dochters. Het kantoor van Psyche Logica vind je in Haarlem.

Ervaring en expertise

Voordat Leontien Hubrecht besloot om Psyche Logica op te richten, werkte zij bij verschillende psychologisch adviesbureaus. Haar ervaring is breed, doordat ze jarenlang heeft gewerkt met een grote verscheidenheid aan mensen, teams en bedrijven. Zij verzorgt al jaren begeleiding, psychologische tests en coaching voor jong en oud.

Naast voor haar eigen bedrijf Psyche Logica, werkt Leontien al 6 jaar met veel plezier als freelancer voor Psychologisch Adviesbureau Ter Haar en Lamme in Haarlem, waar zij honderden jongeren en volwassenen van een studiekeuze dan wel beroepskeuze advies heeft voorzien.

Waarom Psyche Logica?

  • De overheid stelt steeds strengere eisen aan studenten als het gaat om studiefinanciering en het aantal studiejaren. Mede in het kader van het bindend studieadvies wordt het maken van de juiste studiekeuze steeds belangrijker, zowel voor het zelfvertrouwen van de (aankomende) student als vanuit het kostenplaatje.
  • Op het gebied van studiekeuze is er vaak tijd tekort aan gedegen begeleiding vanuit de school zelf. De begeleiding van Psyche Logica is één op één en intensief en tegelijkertijd wetenschappelijk gefundeerd, waardoor er sprake is van objectiviteit.
  • Vanuit een kleine en flexibele onderneming kan Leontien haar klanten snel en heel gericht van dienst zijn.
  • Persoonlijke aanpak; Leontien is een professioneel adviseur en coach, die vanuit oprechte interesse en betrokkenheid uitdaagt en meedenkt. Ze maakt gebruik van slimme, goed onderbouwde testmethodieken, deskundige begeleiding en jarenlange ervaring met mensen van alle ontwikkelingsniveaus. Zo helpt ze je om je eigen sterktes en ontwikkelpunten in kaart te brengen, om waardevolle talenten te ontdekken en om grenzen te verkennen en verleggen.

Het resultaat? Zelfkennis en inzicht, zodat je vol overtuiging nieuwe stappen kunt zetten.